Охрид домаќин на Конференција на НР Кина и земјите од Источна Европа

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денес – 6 октомври 2017 година, петок,ќе се обрати на свеченото отворање на третата Конференција на Народна Република Кина и земјите од Централна и Источна Европа, што ќе се...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани