СВР Охрид: Полицијата интервенираше во Вевчани заради непочитување на препораките

Полициски службеници денеска интервенираа во Вевчани поради непочитувањето на мерките и прописите за спречување на ширење на коронавирусот односно забраната за групирање на повеќе од четири лица со што се...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани