„Во светот на успешните“ Томе Николоски – професионален грумер

„Во светот на успешните“ Томе Николоски – професионален грумер и сопственик на првиот професионален груминг салон во Охрид „GoodFellas“.  „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани