Отворена изложбата на фотографии во црно бела техника

Во изложбениот салон на ЦК Григор Прличев во Охрид,  се отвора изложбата на фотографии во црно бела техника. Станува збор за изложба на тројца фотографи, Димче Мајкоски, Димче Коруноски и ...

Се реконструира главниот канал во Вевчани

Течат градежните зафати за  реконструкцијата на дел  од главните канали за наводнување во урбаниот дел на Вевчани. „Секојдневно сме сведоци на поплавени земјоделски површини и излевање на вода по улиците...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани