Пецаков: Силно сме посветени на зачувување на статусот УНЕСКО

Градоначалникот Пецаков оствари средба со претставниците на Унеско. -Заедно со мојот тим остваривме работна средба со претставниците на реактивната мониторинг мисија која беше составена од членови на Центарот за светско...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани