Исправна водата на мерни станици Орман и Пазар

Исправна водата на мерни станици Орман и Пазар. ЈП ВОДОВОД Охрид ги известува граѓаните дека по извршените дополнителни анализи на водата за пиење од страна на ЈЗУ ЦЈЗ Охрид и добиените резултати, исправна за пиење е водата од градски водовод во и околу мерните места ПАЗАР и ОРМАН – СЕЛО – Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани