Излезе од печат првата книга на Кукунешоски

Излезе од печат првата книга на фото-репортерот СТОЈАН КУКУНЕШОСКИ од Подгорци.

 

Kнигата носи наслов „СВЕТИЛИШТАТА ВО ПОДГОРЦИ“.

-Книгата ќе биде достапна за сите семејста во Подгорци бесплатно,како и за сите мои пријатели и почитувачи на пишаниот збор, Вели Кукунешоски. 


Рецензијата за ракописот Православните светилишта во Подгорци е на Проф.Д-р Науме Мариноски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани