Крводарителска акција по повод „Свети Климент“

Традиционалната крводарителска акција која во организација на Црвен крст Охрид секоја година се одржува за празникот „Св.Климент“, и оваа година ќе се реализира во ОУ „Св.Климент Охридски“ во Охрид.

 

Акцијата ќе се одржи утре на 8 август (вторник) во периодот од 19-24 ч. и на 9 август (среда) во периодот од 9-13 ч.

-Ги покануваме нашите хумани сограѓани и гости да ја искажат својата хуманост дарувајќи крв на оваа крводарителска акција, информираат од Црвен крст Охрид. 

Social profiles