Нови канделабри во Вевчани

Ново осветлување на улицата кон детската градинка во Вевчани.

На локалната улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани” и на кракот кој води до детската градинка “Планински цвет” Вевчани започнавме со поставување на канделабри за улично осветлување, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани