Водата на мерно место Охридати исправна за пиење

ЈП ВОДОВОД Охрид ги известува граѓаните дека по извршените дополнителни анализи на водата за пиење од страна на ЈЗУ ЦЈЗ Охрид и добиените резултати, водата е исправна за пиење во и околу мерно место населба ОХРИДАТИ – Охрид..

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани