Членовите на боксерскиот клуб на средба со градоначалникот Пецаков

Членовите на боксерскиот клуб на средба со градоначалникот Пецаков. -Денеска се сретнав со членовите на боксерскиот клуб "Алексо Огненовски" од Охрид кои на 22 јуни ќе земат учество на државниот...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани