Членовите на боксерскиот клуб на средба со градоначалникот Пецаков

Членовите на боксерскиот клуб на средба со градоначалникот Пецаков.
-Денеска се сретнав со членовите на боксерскиот клуб “Алексо Огненовски” од Охрид кои на 22 јуни ќе земат учество на државниот натпревар што се одржува во Тетово.
Како Локална самоуправа кој е постојан ветер во грб на сите спортисти и лично како поранешен спортист вложивме напори и на учесниците им обезбедивме спортска опрема. Сега и боксерите од клубот “Алексо” ќе настапуваат со унифицирана и брендирена опрема, информира градоначалникот Пецаков.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани