Поради технички проблеми недостапна веб страната на „Охридско лето“

Ги известуваме нашите ценети корисници дека од 07.08.2017 год. web страната на Фестивал „Охридско лето“, www.ohridskoleto.com.mk привремено не функционира поради технички причини.

Охридско лето и МКХОСТ ДООЕЛ, кои ја хостираат веб страната на Фестивалот, работат на отстранување на проблемот и во најкраток можен рок истата ќе биде ставена во функција.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани