Се асфалтираат кракови на улица „Абас Емин“

Денеска активностите за асфалтирање на улици и патишта се одвиваа на крак од улицата “Абас Емин”.
Асфалт се постави на крак во должина од 140 метри со ширина од 3 метри.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани