Се асфалтираат улици во село Куратица

Во рамките на програмата за рурален развој на Општина Охрид,  се одвиваат активности за асфалтирање во село Курајца.
Таму се асфалтираат уличиња во вкупна должина од 400 метри со просечна ширина од три метри.
Social profiles