Јадранската лига во Teqball во Охрид

Охриѓани викендов имаа несекојдневна прилика на повеќе локации во градот да уживаат во почетокот на Јадранската лига во Teqball.
Интересно збиднување кое за првпат се одржа во Охрид со поддршка на Локалната самоуправа.
Со одржувањето на овој настан Охрид е ставен на светската мапа на градови каде се одржуваат натпревари во Teqball.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани