Спасено повредено мече, пронајдено во Радожда

Пронајдено повредено мече кај Радожда, однесено на ветеринар во Охрид

Денеска по пат за Радожда најдов повредено мало мече. Беше известена полицијата, ловното друштво од Струга. Голема благодарност до доктор ветеринар Вет.спирит. што ја прегледа, и стави потребни витамини и ми даде препораки за понатамосно закрепнување и враќање во природата, напиша Гоце Митревски .

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани