Иницијатива за поголема безбедност на патот над Хидробиолошки

Општинскиот Совет за безбедност во сообраќајот на патиштата на град Охрид, ќе понуди предлог иницијативата за подобрување на безбедноста на регионалниот пат Охрид-Св.Наум, со посебен осврт на делот над Хидробиолошкиот...
Social profiles