Наумоски со своја теорија за бројните земјотреси

По повод, повеќе неделните земјотреси што се чувствуваат во сливното подрачје на Охридското езеро, и кои кај граѓаните и туристите предизвикуваат страв, вознемирување со големи загрижувачки предупредувања за судбината на...

Воениот камп Охрид ги отвора вратите за вознемирените граѓани

Министерството за одбрана ги понуди капацитетите на воениот камп „Васко Карангелески“ во Свети Наум, Охрид, за сместување на граѓаните вознемирени од серијата земјотреси што го зафатија градот и околината во...
Social profiles