Заврши уште едно беспрекорно издание на „Охридско лето“

Годинешново 57-то Охридско лето измина во знакот на беспрекорна реализација, полни гледалишта, позитивни критики и задоволни уметници. Во овие овие 40 фестивалски денови се случи едно неповторливо доживување со големи...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани