Завршен час на Центарот за развивање животни вештини Бреинобреин

Уште една успешна училишна година за Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин-Црвен крст Охрид денес се одбележа со завршниот час, во духот на спортот и физичката активност. Децата кои...

Виктор Србиноски од Охрид настапи на сцената со симфонискиот оркестар

На традиционалниот концерт „Младите доаѓаат”, кој се одржува секоја година во македонска Филхармонија, настапи нашиот талентиран виолинист Виктор Србиноски од класата на проф. Елица Рашкова. Тој настапи како солист со...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани