Се запалил „Валјак“ на автопатот во изградба  Охрид – Кичево

Се запалил „Валјак“ на автопатот во изградба  Охрид – Кичево.

На 07.06.2024 година во 17  часот, во работна машина „Валјак“ кој бил оставен во близина на автопатот во изградба Охрид-Кичево, настанал пожар. Повредени лица нема а интервенирала Територијалната противпожарна единица од Охрид.

Social profiles