Русинка нелегално престојувала во Охрид

Русинка нелегално престојувала во Охрид.

На 08.06.2024 година во 04.45 часот, во СВР Охрид задржана е А.Е.(28) од Руската Федерација. Задржувањето е извршено врз основа на член 147 од Законот за странци а во врска со непријавен престој во РСМ: Против неа, ќе биде поднесен соодветен поднесок, информираат од СВР Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани