Нова рубрика ”Во светот на успешните”

„Во светот на успешните” е нова рубрика на Охриднет, посветена на луѓето кои со врвната професионалност и чесна работа, се воздигнале во заедницата и успеале во својата професија поставувајќи високи професионални стандарди на патот кон успехот.

 

• „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да прават создаваат  и да ги мотивираат другите. Станува збор за катче на Охриднет посветено само за луѓето што се лидери во својата фела, кои се пожртвувани и креираат вредности, знаат успешно да водат бизнис, да пишуваат, да цртаат и музицираат, да комуницираат, едуцираат и своето знаење да го делат со другите. Тоа е место за успешните хроничари и аналитичари, спортисти, иноватори, за напредните и креативни ученици и студенти но и за совесните успешни работници.

• Успешни се оние кои се чесни и посветени кон народот и заедницата и кои не штедат ни време ни енергија да стигнат високо до целта. Охриднет Ве води во „Светот на успешните” Во оваа рубрика, Ви пренесуваме кратки интервјуа, совети и идеи на успешните луѓе….

• Па читајте и бидете и Вие дел од светот на успешните ….

 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани