Стружани може да тужат за труењето од дивата струшка депонија

Глигорие Ќатоски, адвокат од Струга, во врска со загадувањето во Струга предизвикано од струшката дива депонија, нагласува дека постои можност стружани да тужат за штетата предизвикана од ваквата штетна емисија...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани