Охрид дел од проектот ,,Мојот правен советник”

Градоначалникот Константин Георгиески и претставникот на Здружението за правно образование и унапредување на правната наука и практика „ЈУС ЕТ ЈУВЕНТУС“ Константин Битраков, потпишаа протокол за вклучување на општина Охрид во...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани