Смртни закани по животот на градоначалникот Трајкоски

Симпатизери на СДСМ  упатиле смртни закани до градоначалникот на општина Дебрца Игор Трајкоски, а советниците во градскиот совет се караат  едни за референдум, други за декларација против регионалната депонија.  (more…)
Social profiles