Стрезо Стаматоски нов директор на Центарот за култура Охрид

Министерството за култура на Република Македонија донесе решение за разрешување на Горан Стојановски од функцијата директор на Националната установа Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид. За врш (more…)

Четврта Бреинобреин генерација во Охрид

Четвртата  генерација на деца кои ја посетуваат Бреинобреин програмата во Центарот за развивање на животни вештини БОБ-Црвен крст Охрид, успешно ја заврши интернационална едукативна Бреинобреин програма. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани