Средните стручни училишта со засилена промоција

Пред овогодинешниот прв уписен рок во средните училишта, дел од стручните училишта во Општина Охрид преку современа промоција и кампања, ги информираат идните средношколци за наставните програми и образовните профили....
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани