Улогата на полицијата во демократизацијата – проект на ИПА во Охрид

„Улогата на полицијата во демократизацијата на општеството“, е насловот на проектот што викендов во Охрид се реализираше во организација на Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) Оддел Македонија. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани