Забава со дуо Дис и маестро Ристе виолинчето во „Sky Corner“

И овој викенд, забавата е врвна во „Sky Corner“..

Пред нас е уште еден викенд и уште една несекојдневна и незаборавна гала забава „приготвена“ од врвните мајстори за забава во „Sky Corner“.. Утре вечер од 21 часот, дружба и музички задоволства со врвниот маестро Ристе виолинчето и посебно одбрано мени, специјално за таа вечер. Во недела од 21 часот, незаборавна журка со атрактивното дуо DIS- Денис Мурат и неговата животна партнерка Стефани Стефановска, ќе ја направат недела, незаборавна со своите интерпретации и музичко творештво.
Sкy Corner, веќе е препознатлив бренд и најдоброто место за забава во Охрид. Ултра модерниот хотел-бар „Sky Corner“, полека прераснува во ексклузивно место за забава и центар на охридската шема.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани