Д-р Александар Попоски три децении дел од тимот на струшка нефрологија

Примариус доктор Александар Попоски, специјалист по интерна медицина, супспецијалист нефролог повеќе од дри децении е дел од тимот лекари во Специјализираната болница за Нефрологија во Струга. Последните пет години, како...

Хроничната кашлица кај децата денес е еден од најчестите предизвици

Хроничната кашлица кај децата денес е еден од најчестите предизвици кои ги погодува матичните лекари, педијатрите и родителите. Таа може да биде симптом на многу сериозни состојби и компликации со...

Велигденски попуст во Нуга Бест Охрид

Велигденски попуст во Нуга Бест Охрид. По повод големиот христијански празник компанијата нуди ваучаери со голем попуст. Станува збор за јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и...

ВИДЕО: Задоволни клиенти споделуваат позитивни искуства од Нуга Бест

Најдобрата реклама е кога клиентите јавно зборуваат за здравствените придовки и задоволството од услугите од одредена компанија. Така задоволни клиенти споделуваат свои лични икуства за светски познатата франшиза „Нуга Бест“,...

ВИДЕО: Клиенти споделуваат позитивни искуства од Нуга Бест

Најдобрата реклама е кога клиентите јавно зборуваат за здравствените придовки и задоволството од услугите од одредена компанија.  Така задоволни клиенти споделуваат свои лични икуства за светски познатата франшиза „Нуга Бест“,...

Најновото истражување покажа дека секојдневната употреба на канабис го зголемува ризикот од срцев удар

Најновото истражување покажа дека секојдневната употреба на канабис го зголемува ризикот од срцев удар. Според истражувањата, луѓето кои секојдневно користат канабис имаат 34 отсто поголеми шанси да заболат од коронарна...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани